Preskoči na vsebino

Klub UGM

Ljubitelji moderne in sodobne umetnosti - pridružite se Klubu UGM! 
Obiskovalce galerije ter ljubitelje moderne in sodobne umetnosti vabimo, da se pridružite Klubu Umetnostne galerije Maribor in uživate v številnih ugodnostih skozi vse leto! V UGM lahko ob največjih imenih slovenske vizualne umetnosti zadnjih sto let sledite dogajanju v mednarodnem umetniškem prostoru, prepoznavate mlade vzhajajoče zvezde sodobne umetnosti in raziskujete aktualne tematike vizualne umetnosti. UGM s svojo zbirko in programom, ki letno zajema okoli 15 raznovrstnih razstav, pomembno sooblikuje dogajanje v slovenskem in mednarodnem prostoru. Razstave obsegajo retrospektivne preglede slovenskih avtorjev, arhitekturne in oblikovalske razstave, preglede recentne slovenske in tuje umetniške produkcije ter povezovanja s slovenskimi in mednarodnimi institucijami na področju sodobne umetnosti.

»UGM Klub meni je ljub!«
Vsi člani Kluba UGM lahko vse leto kolikokrat želite brezplačno obiščete galerijo in si ogledate razstave v obeh razstaviščih. Prav tako se lahko s člansko izkaznico Kluba UGM brezplačno pridružite vodstvom po razstavah ter prisluhnete predavanjem teoretikov in praktikov na področju vizualne umetnosti. Sobotni pogovori so namenjeni sproščenemu spoznavanju zbirke UGM in drugih vsebin, vezanih na likovno ustvarjanje v severovzhodni Sloveniji, UGM Seminarji pa strokovnemu poglabljanju v sodobne teoretske tokove. V toplejših mesecih lahko skupaj z nami pohajkujete ali kolesarite po poteh umetniških sledi v mestu Maribor.

Sprehodite se do najljubše galerije v mestu in postanite del skupnosti ljubiteljev umetnosti, ki se v galeriji in drugod srečujemo ob otvoritvah, vodstvih, pogovorih, kolesarjenjih, koncertih in drugih družabnih dogodkih.

Članstvo v Klubu UGM prinaša naslednje ugodnosti:
brezplačen ogled razstav UGM kadarkoli in kolikokrat želite,
- prost vstop v galerijo, ki omogoča brezplačno udeležbo na vodstvih, predavanjih, pogovorih in drugih dogodkih,
- zloženko UGM po lastnem izboru (Umetniške sledi v mestu, Forma viva Maribor (1967-1986), Spomeniki znanih osebnosti v Mariboru, Umetniške sledi v mestu do konca 19. stoletja ali Javni spomeniki posvečeni vojnam),
- 10 razglednic z motivi iz zbirke UGM po lastnem izboru (zloženko in razglednice lahko izberete ob plačilu članarine pri blagajni UGM),
- e-obveščanje o otvoritvah razstav in programu dogodkov v UGM,
- e-obveščanje o dodatnih programih Kluba UGM,
- 30 % popust pri nakupu publikacij in izdelkov UGM,
- 30 % popust pri izbranih plačljivih programih UGM (strokovne ekskurzije, delavnice z uveljavljenimi umetniki…).

Odpiralni čas UGM razstavišč:
UGM | Umetnostna galerija Maribor | torek - nedelja, 10.00 - 18.00
UGM Studio | ponedeljek - petek, 11.00 - 18.00 in sobota, 11.00 - 13.00

Član Kluba UGM postanete ob plačilu članarine pri blagajni UGM. Letna članarina kluba UGM znaša: 19 EUR / 15 EUR (upokojenci, študenti, dijaki); članstvo velja eno leto od plačila.

Informacije: 02/229 58 60 (uprava), 02/229 46 93 (blagajna), infoping@ugmpong.si 

 

best-antibiotics-otc.com