MADE IN MARIBOR - nadaljevanje
Trg Leona Štuklja 10, pritličje
ponovitev otvoritve: petek, 26. avgust 2016, ob 20.15

Še več lokalne in sveže umetnosti! Zadnji avgustovski petek bo v pritlične prostore hiše na Trgu Leona Štuklja 10 zapihal svež vetrič še dvanajstih mariborskih umetnikov, ki se s svojimi deli pridružujejo prodajni razstavi MADE IN MARIBOR: Metka Kavčič, Katja Majer, Matej S. Modrinjak, Manica K. Musil, Ludvik Pandur, Zora Plešnar, Vojko Pogačar, Primož Pugelj, Branimir Ritonja, Mihael Rudl, Vlasta Zorko, Metka Zupanič.

Pridružite se nam na manjši otvoritvi v petek, 26. avgusta 2016, ob 20.15. V pritlične prostore na Trgu Leona Štuklja 10 bomo skočili z otvoritve razstave Kladnik & Neon / Acta Non Verba, ki bo v UGM Studiu potekala od 19.00 naprej, druženje pa bomo nadaljevali na obeh lokacijah.

Pred iztekom razstave ne zamudite priložnosti, da poiščete in kupite svoje najljubše v Mariboru nastalo umetniško delo, za nekaj navdiha pri izboru pa ste vabljeni, da se pridružite še dvema vodstvoma po razstavi, v četrtek, 1. septembra in sredo, 7. septembra, vsakič ob 12.00.

Program ob razstavi bomo sklenili v torek, 13. septembra, ob 19.00, z okroglo mizo na temo likovne in umetnostne vzgoje v slovenskem šolstvu.

PROST VSTOP. VLJUDNO VABLJENI!