ponedeljek in torek,
22. in 23. avgust 2016, ob 16.00
Trg Leona Štuklja 10, pritličje
vodita: Lea Lampret in Karin Požin, študentki podiplomskega študija umetnostne zgodovine na Filozofski fakulteti UM

V ponedeljek, 22. avgusta, in torek, 23. avgusta, se nam ob 16.00 pridružite na dveh tematskih vodstvih po prodajni razstavi najbolj sveže lokalne umetniške produkcije Made in Maribor. Udeležba je brezplačna!

VODSTVO / Fotografija kot umetniški medij 
ponedeljek, 22. avgust 2016, ob 16.00, Trg Leona Štuklja 10, pritličje
vodita: Lea Lampret in Karin Požin
Pridružite se študentkama podiplomskega študija umetnostne zgodovine na Filozofski fakulteti v Mariboru Lei Lampret in Karin Požin, ki nam bosta predstavili svoj pogled na razstavo. Vodstvo se bo tematsko osredotočalo na fotografski sklop razstave.

VODSTVO / Likovni materiali in tehnike v sodobni umetnosti
torek, 23. avgust 2016, ob 16.00, Trg Leona Štuklja 10, pritličje
vodita: Lea Lampret in Karin Požin
Tudi tokrat bosta vodstvo izvedli podiplomski študentki umetnostne zgodovine na Filozofski fakulteti v Mariboru, Lea Lampret in Karin Požin. Vodstvo se bo osredotočalo na vprašanje raznovrstne uporabe likovnih materialov in tehnik, rabljenih v sodobni umetnosti.

Ob razstavi ponujamo možnost nakupa več kot 100 del po dostopni ceni, podrobnejši vpogled v ustvarjalno prakso vseh umetnikov, zanimiv spremljevalni program in osvežilni poletni metin poparek iz lokalno pridelane mete. Izberite svoj letošnji poletni souvenir kar v Mariboru in se obdajte z lepimi in povednimi umetninami - od Mariborčanov za Mariborčane!

Avtorji in avtorice: Nataša Berk, Ida Brišnik Remec, Ksenija Čerče, Ivo Čerle, Natalija R. Črnčec, Marjan Drev, Darko Golija, Samuel Grajfoner, Nataša Grandovec, Stojan Grauf, Aleksandra Saška Gruden, Teo Ivančič Teoson, Vid Kmetič, Teja Kovač Lozar & Robert Veselko, Jasna Kozar, Marko Ornik, OR poiesis (alias Petra Kapš), Ana Pečar, Polona Poklukar, Borut Popenko, Oto Rimele, Matej Sitar, Miri Strnad - Miricota, sonda3, Toni Soprano, Jože Šubic, Simona Šuc, Damjan Švarc, Matjaž Wenzel & Rene Maurin

PROST VSTOP. VLJUDNO VABLJENI!