Skupaj poskrbimo za varen obisk UGM

V skladu z Odlokom o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 obiskovalce UGM prosimo, da ob obisku upoštevate sledeča navodila:
•    PCT pogoj (prebolelost / cepljenje / test) je potreben za ogled razstav in udeležbo na javni prireditvi (otvoritev, vodstvo, predavanje, pogovor, konferenca ipd.) ne glede na to, če poteka v galeriji ali na odprtem prostoru. Izjema so osebe mlajše od 12 let.
•    Oseba je dolžna predložiti elektronsko ali pisno dokazilo o izpolnjevanju PCT pogoja in osebni dokument. UGM uslužbenci so dolžni preveriti dokazilo.
•    V galeriji je obvezno nošenje zaščitne maske in držanje razdalje najmanj 1,5 metra, razen med osebami iz istega gospodinjstva. Nošenje zaščitne maske pri gibanju in zadrževanju na prireditvi na odprtem javnem kraju oziroma prostoru ni potrebno, če gre za člane istega gospodinjstva in je zagotovljena medosebna razdalja najmanj 1,5 metra do drugih oseb.
•    V galeriji upoštevamo higieno kašlja in kihanja. Osebam z znaki bolezni (kašelj, vročina ipd.) vstop v galerijo ni dovoljen.
•    Ob vstopu v galerijo je obvezno razkuževanje rok z razkužilom.

Vzemite si čas in za ceno ene kave spoznajte trenutne razstave! Odpiralni čas razstavišč si lahko pogledate tukaj. Vstop v UGM Studio je brezplačen. Ceno vstopnine za UGM najdete tukaj.

Vabljeni tudi, da obiščete naš Youtube kanal in sledite našim objavam na socialnih omrežjih Facebooku in Instagramu.


HVALA ZA RAZUMEVANJE IN PRIJETEN OBISK VAM ŽELIMO!